onsdag 29 februari 2012

Just some important stuff

Som ni ser har jag inte bloggat så regelbundet dom senaste dagarn och det beror helt enkelt att jag är lite blogg-trött, eller inte riktigt blogg-trött utan mer dator trött.
För ett tag sedan dog ju våran bärbara dator, men vi fick en ny. Dock är den stationär. Och jag måste säga att det är lite segt att blogga på den. Ni förstår jag kan den fortfarande inte riktigt och det är saker man måste fixa med den för att jag ska känna mig som hemma i den. Och det är jag helt enkelt inte.
Det är också ganska segt att hela tiden när jag vill vara på datorn gå upp för trapporna, starta datorn och sen när den är på råkar jag sitta vid den alldeles för länge och så har jag inte tid att göra det jag vill och måste, tex läxorna, läsa och vara lite social med min familj. ( Jag vet att jag är lat, men det finns andra saker jag vill göra en sitta hela min fria tid vid datorn)
Men det här betyder inte att jag tänker sluta blogga! Jag tänker bara ta det lite lungnare och kanske inte upptadera dagligen mer. Men jag gillar att blogga och dela med mig av det jag gillar och bryr mig om! Så det här är definitivt inte det sista ni hör av mig! ^^
Nu har jag varit på datorn alldeles för länge så jag tänker påmina er om min tumblr (Den upptaderas dagligen men från min Iphone :D ) och lägga upp en bild och sen tänker jag ta och stänga av datorn och vara lite med Caspar. ^^
 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Konichiwa!
Här kan ni skriva snälla och söta kommentarer.
Men skriv inget elakt för då tar jag bara bort kommentaren.
Arigato ^^